Не крием, че харесваме Теодора Духовникова - и в киното, и

...
Не крием, че харесваме Теодора Духовникова - и в киното, и
Коментари Харесай

Как изглежда малката дъщеря на Теодора Духовникова

Не крием, че харесваме Теодора Духовникова - и в киното, и в театъра. Със старта на новия сценичен сезон все по-честичко започнахме да надничаме в профила ѝ във Фейсбук, с цел да забележим дали ще ни зарадва с някоя нова режисура. 

Преди няколко дни обаче се натъкнахме на нещо друго, което съумя да притегли вниманието ни, а точно пост, прирдружен с две фотоси, на който виждаме по какъв начин актрисата отбелязва 15 септември, изпращайки на учебно заведение по-малката си щерка Ема. Теодора и Стефан Духовникови са дружно от съвсем 20 години и имат две дъщери - Бояна и Ема. 

" На добър час, Ема, в испанската гимназия. На добър час, Бубе, в Рим. Изобщо...учете, девойки! Нищо не е по-важно от това ", написа Теодора Духовникова под фотосите. Няма по какъв начин да не ни направи усещане какъв брой е пораснало " дребното " ѝ момиче и как става все по-голяма хубавица. Не можем да се отхвърли, че е наследила красивите гени на майка си.

В текста към фрагментите актрисата прецизира, че никое момиче не е по-секси от умното момиче, както и че никое момиче не е по-респектиращо от това момиче, което се оправя прелестно и сама,  " само че е избрала да бъде с теб. "

" Никога, никое време до момента не е залагало повече на вас, девойки. Никога, никое време до момента не е обръщало повече внимание на страховете ви, на фантазиите ви, на гнева ви, на правата ви. Ползвайте този късмет мъдро и с достойнство. Благородството е значимо в тези времена като трусове, когато махалото на еманципацията се мята лудо на ляво и на дясно, до момента в който си откри точното място и към момента подвига повече пяна и звук, в сравнение с дълготраен смисъл, само че и това ще стане ", написа още актрисата в дългия си пост. 

Теодора Духовникова завършва с думите, че единствено би трябвало да се учи, тъй като единствено тогава няма ужасно и има смисъл. Феновете ѝ не пропуснаха да изкажат в коментари възхищението си каккто от метода, по който наподобява Ема, по този начин и от метода, по който написа Теодора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР